M Å N D A G


Så var det måndag och ny vecka vilket för mig och mannen betyder att årets sista semestervecka precis börjat *snyft*

Som vanligt går tiden alldeles för fort när man är ledig och trots att vi haft hela fyra veckor tillsammans redan och hunnit med en mängd trevligheter och dessutom fixat hemma i huset så känner jag mig inte alls redo för vardagen med sina tidiga morgnar (älskar sovmorgon som ni vet ; ) barn som ska skjutsas och hämtas och tider som helt plötsligt betyder något igen. Och tyvärr verkar det inte bli någon högsommarvärme den här veckan heller som vanligt lovas det en blandad kompott av moln och sol och regnskurar, får nästan lite panik när jag tänker på att sommaren snart är över och höstens mörker och kyla kryper närmare. Den kommande årstiden är ju inte direkt någon favorit hos mig och med tanke på hur sommaren tett sig känns det som att saknaden av sol och värme kommer att göra det extra tungt i år.

Får se till att fylla hösten med en massa roliga aktiviteter, trevliga resor och utflykter med familj och vänner och naturligtvis en massa härlig inredning ; )

Apropå trevliga aktiviteter så är det dags för den årligt återkommande kräftskivan med grannarna på fredag satt idag och letade inspiration på nätet och hittade både dekorationstips och nya spännande recept.

Gillar att blanda in grönska i dukningen och tänker använda mig av krondill som är både billigt, enkelt och vackert.

Sen ska det bjudas på bröd och snittar och löjromspizza och en massa annat smaskigt

Frågan är bara – vilka kräftor ska man köpa? Ska det vara färska eller frysta, turkiska eller kinesiska. Någon som vet?

Annonser

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *